Room for Rent and other rental scams
#388514 by Michelle Thu Jun 13, 2019 5:29 am
From: Dominika Kowalska <[email protected]>


Pozdravljeni,

Prejel sem vašo poizvedbo o najemu mojega stanovanja na naslovu: Petkovškovo nabrežje 67, 1000 Ljubljana.

Apartma ima 1 spalnico z 2 posteljama, dnevno sobo z jedilnim predelom, popolnoma opremljeno kuhinjo z mini hladilnik, pečico, pomivalnim strojem, in kopalnico s kadjo. Na voljo je terasa. Dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki. Vse - od ležišči, kopalnica, kuhinja - je popolnoma nov. Obstaja tudi eno parkirno mesto v sprednjem delu stavbe. Idealen je za družine ali pare. Primeren je za do 5 oseb.

Najemnina znaša 400€/mesec, vključeni so vsi stroški. (ogrevanje, voda, elektrika, odvoz smeti, CATV, internet). Stroški bivanja vključeni v ceno najema. Stanovanje je zdaj brezplačno, tako da se lahko premaknete kadarkoli želite.

Stanovanje je bilo kupljeno leta 2015, v Ljubljani sem živel do zadnjega meseca, ko mi je pogodba o zaposlitvi potekla in se vrnila nazaj na Poljsko. Trenutno živimo v Poznańu na Poljskem. Deset let delam kot vodja ekipe v turistični industriji. Trenutno delam za T-Mobile Polska.

Glede na to, da se nahajam izven Slovenije in z tako omejenimi možnostmi, moram za najem uporabiti HomeAway.

Rad bi vedel, koliko ljudi bo živelo v stanovanju in katera najemna pogodba bi raje začela: 1 mesec, 6 mesecev ali 12 mesecev z možnostjo podaljšanja. Mesečna plačila se lahko pošiljajo na moj bančni račun ali pa nastavimo način plačila, ki je primeren za oba.

Priložila sem tudi komplet fotografij stanovanja, zato vas prosimo, da mi sporočite, če vam je všeč.
https://myalbum.com/album/ScwjBGDChA68

Z poważaniem / Lep pozdrav / Best Regards
Dominika Kowalska
Service Integration & Validation Chief Specialist
T-Mobile Polska S.A
.This Scammer will arrange to send you an Invoice or notification - Make no mistake, the document will be fake!
If you are reading this Because you have received such an invoice or notification, kindly forward it to the address in my signature line and I will report the details to the appropriate authorities.

Advertisement

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests