Has someone offered you a huge sum of money or a valuable consignment? It's a 419 or advance fee fraud - find out how they work, and what to do to be safe.
#373534 by AlanJones Wed Sep 19, 2018 11:52 pm
From: CHIEF JUSTICE Jim Adika - [email protected]
Reply-to: CHIEF JUSTICE Jim Adika - [email protected]
Other Email: [email protected]
Tel. No.: +2349060293213

ATTENTION,
I'M CONTACTING YOU NOW BASE ON ISSUE IN MY OFFICE THIS MORNING BECAUSE YOUR PAYMENT FILE WHICH CONTAIN YOUR $4.5M WAS BROUGHT TO ME BY THE BANK OF AFRICA HERE IN Nigeria WHO ORDERED ME TO SIGN THE CANCELLATION OF YOUR PAYMENT FILE AND I ASKED HIM WHY AND HE SAID THAT YOU ARE NOT INTERESTED AND ALWAYS INSULT HIM BECAUSE THEY TOLD YOU TO PAY $150 TO RECEIVE YOUR FUND. SO I DECIDED TO WRITE YOU BECAUSE I FOLLOWED THE LAW AND I WILL NOT BE AGAINST ANYBODY IN THIS WORLD AND I THINK THAT MAYBE HE HAS A LITTLE PROBLEM WITH YOU.I HAVE NOT TOUCH YOUR PAYMENT FILE UNTIL I HEAR FROM YOU THIS MORNING BECAUSE I HAVE A HUMAN SYMPATHY.

SO MY DEAR I NEED TO KNOW WHAT HAPPENED AND IF YOU STILL NEED TO RECEIVE YOUR FUND THEN I WILL TELL YOU WHERE YOU WILL SEND THE $150 AND HAVE THIS FUND SEND TO YOU THROUGH MY POWER.

YOUR URGENT REPLY IS NEEDED.
THANK,S CHIEF JUSTICE Jim Adika

Email; [email protected]

cell ph.+2349060293213

Please do not tell scammers that they are listed here - it will take them seconds to change their fake details and their new details will not be listed for any future victims to find.
Advertisement

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 256 guests