The world's premier anti internet scam, anti fraud information website 

• Listing Site Scammer - [email protected]

• Craigslist, eBay, Facebook Marketplace scam reports. Fake buyers, payment scams, shipping fraud exposed. Check before you sell or buy online.
Who are you really talking to? Check their location - InfoSniper
Craigslist, eBay, Facebook Marketplace scam reports. Fake buyers, payment scams, shipping fraud exposed. Check before you sell or buy online.
  Been Targeted by This Scam?

Here's how to report a scam to the FBI, FTC, and other agencies. Read our guides on fake check scams, sugar daddy scams, and sextortion. Not sure? Try our free Scam Checker Tool.

by Michelle

Paulina Graves <[email protected]>

Toto je moje číslo Whatsapp, se kterým mne mluvíte +17739809757
Jsem spokojen s podmínkou a cenou a také zaplatím poplatky PayPal (6.9%) přímo z mého účtu. Musíte proto poslat e-mailovou adresu PayPal, pokud již máte účet, e-mailovou adresu, kterou jste použili při registraci. a pokud nemáte účet paypal, můžete ho otevřít na adrese www.paypal.com. Jakmile dokončím převod, budu kontaktovat moji zásilku a zařídit vyzvednutí, aby mohli přijet a vyzvednout je, jakmile budou mít své peníze. Potřebuji adresu vašeho domu a mobilní číslo pro uspořádání sbírky.

Zde je adresa mého domu.
Jméno: Nancy Gravesová
Adresa 2880 Topton Road
Město:. McIntosh
Země: Alabama
PSČ: 36553
Země: Spojené státy

Takže odpovězte s daty PayPal následujícím způsobem.

Celé jméno:
Paypal Email:
Telefon:
Cena v USD:
Domovní adresa:

Jakmile obdržím tyto informace od vás, okamžitě vám provedu platbu a již máte soukromého dopravce, který hledá předmět u dveří svého domu a postará se o vyzdvižení. Doklad obsahující úplné informace pro shromažďování zboží v průchodu dveří vašeho domu.

Mnohokrát děkuji.
This Scammer will arrange to send you an Invoice or Notification -- Make no mistake, the Document will be fake !
If you are reading this because you have received such an invoice, kindly forward it to the address in my signature line and I will report the details to the appropriate authorities.